Milli Yol Partisi Akhisar İlçe başkan Zafer Aydın oldu

Milli Yol Partisi Akhisar İlçe başkan Zafer Aydın oldu

Milli Yol Partisi Akhisar İlçe başkanlığı 1. Olağan kongresi Akhisar Belediyesi Uğur Mumcu Kültür Salonunda yapıldı.

 

Kongreye Nizam-ı Alem Ocakları Genel Başkanı ve Milli Yol Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ali Uysal, Milli Yol Partisi Manisa İl Başkanı Hasan Çam, Nizam-ı lem Ocakları Manisa İl Başkanı Mustafa Uçar, Yunusemre İlçe Başkanı Batuhan Karaali, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Tek liste ile gidilen seçime Milli Yol Partisi Akhisar İlçe başkan Zafer Aydın oldu.

Milli Yol Partisi Manisa İl Başkanı Hasan Çam yaptığı açıklamada "Bugün sayın genel başkan yardımcımız Ali Uysal beyin katılımıyla Akhisar ilçe kongremizi gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Kongremizin tüm dava arkadaşlarımıza ve Akhisar halkına hayırlı olmasını diliyorum.
Akhisar ilçe Başkanlığa seçilen Zafer Aydın başkanımı tebrik ediyor,kendisine çalışmalarında muvaffakiyet temenni ediyorum" dedi.

Milli Yol Partisi Akhisar İlçe Başkanı seçilen Zafer Aydın " Amacımız, adaletin ve hakkın yanında yer almak, şehit liderimiz merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun dava arkadaşları olarak onun izinden gitmektir. Davamız için elimizden geleni yapacağız"  dedi.