GENEL BAŞKAN HAMZA DÜRGEN MANİSA'DA

GENEL  BAŞKAN HAMZA DÜRGEN MANİSA'DA

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Genel Başkanı Hamza Dürgen, Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Manisa Şubesi  Başkanına seçilen Mustafa Çınarlı ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Genel Başkanı Hamza Dürgen yeni secilen Manisa yönetimine hayırlı olsun dileklerini   iletti.  Genel Başkan  Hamza Dürgen "Biz Emekli astsubaylar olarak tazminat istiyoruz. Tazminat bizim hakkımız siyasi ve askeri   otoriterle görüşmelerimiz devam ediyor bize söz verdiler gerekirse illerde yapılan mitingler devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

 

TEMAD  Manisa Şubesi  Başkanı Mustafa Çınarlı ise  ziyarete geldikleri için Genel Başkan Hamza Dürgen'e teşekkür etti. Başkan Mustafa Çınarlı "Manisa'da emekli astsubaylar için gece gündüz çalışacağız. Astsubay yaşam merkezi için çalışmalar  yapıyoruz. Yerel yönetim başkanlarıyla görüşmelerimiz devam ediyor.  Büyük hayalimin  başkanlığım döneminde Manisa'ya bir adet Astsubay Yaşam Merkezi kazandırmaktır. Bu konuda da yerel yönetimlerden destek bekliyorum" şeklinde konuştu.

Ziyaret hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.